Besafe IZI Kid I-Size X2 Sunset Melange

Artikelnummer: 144-573007

Lagerstatus: Beställningsvara

BeSafe iZi Kid X2 i-Size utsågs till testvinnare i gruppen 1-4 år i 2016 års bilstolstest från ADAC. På säkerhetsdelen av testet fick bilstolen det fantastiska betyget 1.1, det bästa resultatet någonsin av de 66 stolar som testats i ADACs arkiv. BeSafe iZi Kid X2 i-Size är godkänd enligt det nya reglementet UN r129 (i-Size) samt det tuffaste säkerhetstestet i världen – svenska Plustestet! Vid sidan av ADAC har den även utsätts till testvinnare av engelska “Which”, det danska “Tænk” och det holländska “TCS”. Läs mer här.

EN AV MARKNADENS SÄKRASTE BILBARNSTOLAR

BeSafe iZi Kid X2 i-Size klassas som en av marknadens säkraste bilbarnstolar då den är godkänd både enligt det nya reglementet UN r 129, i-Size och världens tuffaste krocktest Plustestet. I Folksams test 2015 mottog iZi Kid i-Size utmärkelsen ‘Bra Val’. Läs mer om detta här.

HÖGSTA SÄKERHET FÖR DITT BARN

BeSafe iZi Kid X2 i-Size är en uppdaterad version av föregångaren iZi Kid X1 i-Size. Den stora skillnaden är att iZi Kid X2 i-Size är uppdaterad med BeSafes nya säkerhetsinnovation, Side Impact Protection + (SIP+). Ett nytt, unikt sidokollisionsskydd som säkerställer att barnet får högsta tänkbara skydd vid en sidokollision. Det extra nackskyddet och internbältet växer med barnet i flera steg för att skydda barnet på bästa sätt genom hela användningstiden.

ENKEL OCH SÄKER MONTERING MED ISOFIX

BeSafe iZi Kid X2 i-Size monteras enkelt i bilen med ISOfix. Tydliga indikatorer visar både visuellt och med ljud när stolen är rätt monterad, vilket ger dig som förälder en ökad trygghet. De justerbara ISOfix-armarna gör att du som förälder själv kan bestämma hur mycket plats bilstolen ska ta i bilen, men ger även extra benutrymme för barnet.

HÖGSTA ANVÄNDARVÄNLIGHET OCH KOMFORT

Bilstolen erbjuder ett av marknadens bästa ligglägen och lutningen kan enkelt justeras i flera steg under färd. Detta i kombination med smarta funktioner som bältesmagneter och ventilation i ryggen ger ditt barn högsta komfort under bilfärden.
6 099  :-